0

Ο Ουαζντί Κεσχρίντα βρίσκεται σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Η αναζήτηση του Παναθηναϊκού για έναν δεξιό μπακ για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς αναμένεται η αποχώρηση του Φακούντο Σάντσες και η παραμονή του Κώτσιρα παραμένει αβέβαιη. Σε περίπτωση που λάβει μια ελκυστική πρόταση, ο Έλληνας μπακ ενδέχεται να αποχωρήσει.

Ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα από την Τυνησία, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Παναθηναϊκός έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του Ουαζντί Κεσχρίντα, προκειμένου να διερευνήσει την πιθανότητα συνεργασίας.

Ωστόσο, ο αμυντικός του Ατρόμητου φέρεται επίσης να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Άρη. Απομένει να διαπιστωθεί αν η επόμενη χρονιά θα τον βρει ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά φορώντας διαφορετική φανέλα.

Ο Κεσχρίντα μετρά 32 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ με τον Ατρόμητο, ενώ έχει παίξει και σε Σαχέλ και Σαλερνιτάνα. Σε διεθνές επίπεδο είναι 23 φορές διεθνής με την Τυνησία.

 

Τζέιμς και Χεζόνια θα κάνουν τη διαφορά

Previous article

Η ιστορική επιστροφή Ζέκα στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.