0

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει τον Κέβιν Πάντερ στο ΟΑΚΑ, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει μετά το τέλος της ABA League.

Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές στην ομάδα του για την επερχόμενη σεζόν, με στόχο να ενισχύσει το ρόστερ του με ποιοτικούς παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο.

Γνωρίζουμε ότι ο προπονητής Εργκίν Αταμάν έχει ως προτεραιότητα για τη θέση «2» την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός είχε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα της Παρτιζάν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σημειώνοντας 16,1 πόντους, 2,5 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ και έχοντας ποσοστό 44% στα τρίποντα.

Σύμφωνα με αναφορές της «LiveSport», ο Παναθηναϊκός είναι πρόθυμος να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσει τον παίκτη, παρά το γεγονός ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του Πάντερ υπερβαίνουν το 1.5 εκατομμύριο ευρώ, ειδικά μετά την εξαιρετική του απόδοση τη φετινή χρονιά.

Όπως αναφέρεται επίσης, οι όποιες εξελίξεις θα διασαφηνιστούν μετά το τέλος της ABA League, αλλά οι «πράσινοι» εκφράζουν αισιοδοξία για την ευνοϊκή έκβαση της υπόθεσης.

 

Ο Γερεμέγιεφ έρχεται και πρέπει να αποδείξει στον Γιοβάνοβιτς ότι κάνει!

Previous article

Διπλό «όχι» Λινγκρ σε Σλάβια για ανανέωση! – Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.