0

Ο Οντρέι Λινγκρ δεν πρόκειται να επεκτείνει την συνεργασία του με την Σλάβια Πράγας, με τον Παναθηναϊκό να… καραδοκεί για να τον κάνει δικό του.

Ο Παναθηναϊκός έχει αντιληφθεί την ανάγκη ενίσχυσης στην μεσοεπιθετική γραμμή και έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να καλύψει τις θέσεις “8” και “10”. Ένας από τους κύριους στόχους της ομάδας είναι ο Οντρέι Λινγκρ.

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν ήδη στη λίστα των πιθανών μεταγραφικών στόχων του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο. Ωστόσο, η μετακίνησή του δεν ολοκληρώθηκε λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων της Σλάβια, η οποία απέτρεψε τη συμφωνία. Τώρα, όμως, οι προοπτικές έχουν αλλάξει, καθώς ο ποδοσφαιριστής εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «LiveSport», ο Λινγκρ έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης από την ομάδα του, και αυτό έχει κεντρίσει το μεγάλο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να υποβάλουν τη δική τους πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής Τσέχος έχει καταγράψει 131 συμμετοχές με την Σλάβια, μετρώντας 38 γκολ και 11 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και στην Καρβίνα, με 12 γκολ και 3 ασίστ σε 80 εμφανίσεις.

Πηγή: inpao.gr

 

«Φουλάρει» για Πάντερ ο “Εξάστερος”!

Previous article

Αυτοί χάρηκαν περισσότερο για την επιστροφή Ζέκα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.