0

Δύο παίκτες του Παναθηναϊκού χάρηκαν περισσότερο από τους υπόλοιπους για την επιστροφή του Ζέκα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την πρώτη του μεταγραφή για την επερχόμενη σεζόν, καθώς ο Ζέκα επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα, το «Τριφύλλι», με σκοπό να ολοκληρώσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η είδηση αυτή προκάλεσε μεγάλη χαρά στους οπαδούς, καθώς ο Ελληνοπορτογάλος μέσος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Ακόμη, ως αρχηγός της ομάδας, ο Ζέκα έχει κατακτήσει τις καρδιές των φιλάθλων με την αφοσίωσή του.

Συγχρόνως, η επιστροφή του Ζέκα προκαλεί θετικά συναισθήματα και μέσα στον ίδιο τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Όλοι γνωρίζουν την αξία και την ηθική του προσωπικότητα, και είναι βέβαιο ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας, ενισχύοντας παράλληλα το κλίμα στα αποδυτήρια.

Εάν υπήρχαν δύο παίκτες που χάρηκαν ιδιαίτερα με την είδηση, αυτοί ήταν ο Κουρμπέλης και ο Βέρμπιτς. Ο πρώτος έχει παίξει με τον Ζέκα στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό, και ο δεύτερος έχει συνεργαστεί μαζί του στην Κοπεγχάγη, ενώ αμφότεροι διατηρούν τις καλύτερες εντυπώσεις για αυτόν.

Διπλό «όχι» Λινγκρ σε Σλάβια για ανανέωση! – Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό

Previous article

Απίστευτο: Τόσα θέλει για Σιώπη η Τραμπζονσπόρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.