0

Στην Τουρκία εξακολουθούν να εμπλέκουν τον Παναθηναϊικό με τον Σιώπη, κάνοντας μάλιστα λόγο για απαιτήσεις άνω των 3.5 εκ. ευρώ.

Ο Μανώλης Σιώπης παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την ομάδα του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά των «πράσινων» ούτε έχει διαπιστωθεί κάποια επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Ωστόσο, στην Τουρκία συνεχίζονται οι αναφορές σχετικά με αυτήν την περίπτωση, με ένα άρθρο από τη γειτονική χώρα να επισημαίνει ότι ο Έλληνας μέσος απαιτεί υψηλότερο ποσό από τα 700 χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει αυτήν τη στιγμή στην Τραμπζονσπόρ.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν αναφορές για μια πρόταση περίπου 3.5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μπορντό, και φαίνεται ότι με τέτοιο ποσό η ομάδα της Τραπεζούντας θα εξετάσει το ενδεχόμενο συζητήσεων, κάτι που ουσιαστικά αποκλείει το ενδεχόμενο να απασχολήσει σοβαρά τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σιώπης είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος και στο παρελθόν έχει περάσει από Πανιώνιο, Τραμπζονσπόρ, Αλάνιασπορ, Άρη, Πλατανιά και Ολυμπιακό.

Αυτοί χάρηκαν περισσότερο για την επιστροφή Ζέκα!

Previous article

Νικολογιάννης: «Σωστά έγινε η μεταγραφή του Ζέκα στον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.