0

Ο Κέβιν Πάντερ δεδομένα αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μπασκετικής Ευρώπης. Ο Αμερικανός γκαρντ, που στο παρελθόν είχε περάσει από το Λαύριο, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, μέτρησε 16,1 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά ματς στη φετινή Euroleague, φτάνοντας στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Η σερβική ομάδα, που τον έφερε στο Βελιγράδι ενώ αγωνιζόταν στο Eurocup δίνοντάς του συμβόλαιο ύψους 3εκατ. δολ. για δύο χρόνια το 2021, θα ήθελε να τον κρατήσει στην “Stark Arena”, όμως δεν παίζει… μόνη της για το μέλλον του “KP”. Μία από τις ομάδες που είχαν μπει «ζεστά» για την υπόθεση του Πάντερ ήταν και ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε, ο 30χρονος ήταν και είναι ένας από τους βασικούς στόχους του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη μπαίνουν σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, με τους τίτλους να κρίνονται μέσα στις επόμενες δύο – τρεις εβδομάδες. Επομένως, πολλοί παίκτες δεν θέλουν να συζητούν αυτή τη στιγμή για το τι θα κάνουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό διαμήνυσε και ο Πάντερ στον ατζέντη του, Χάρη Παπαδόπουλο.

Ο Αμερικανός δεν θέλει να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης μέχρι να τελειώσει η σεζόν και ως εκ τούτου όσα ποσά έχουν «ακουστεί» δεν έχουν νόημα. Ο παίκτης ξεκαθάρισε στον εκπρόσωπό του ότι αυτή τη στιγμή δεν επιθυμεί να του μεταφέρεται καμία πρόταση, καθώς θέλει να αφοσιωθεί πλήρως στην Αδριατική Λίγκα. Μετά το τέλος της, βέβαια, εξυπακούεται πως θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσει με τον οποιονδήποτε.

Ο Παπαδόπουλος, μάλιστα, δήλωσε: «Ο Κέβιν μου διαμήνυσε ότι δεν θέλει να μπει σε διαπραγμάτευση με καμία ομάδα, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Δεν μπορούμε να συζητάμε για τέτοια θέματα σε αυτό το σημείο της χρονιάς. Όλες οι κουβέντες για το μέλλον του θα γίνουν μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων της Παρτιζάν».

Φυσικά, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι υπαρκτό και επιβεβαιώνεται, αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσει κάτι τώρα στην εν λόγω υπόθεση. Οι «πράσινοι», ως οργανισμός, έχουν κάνει focus στην «επόμενη μέρα» και ασχολούνται με αυτή, όμως σε όλα τα πρωταθλήματα παίζεται η τελική έκβαση της σεζόν και οι περισσότεροι παίκτες δεν σκέφτονται αυτή τη στιγμή το «μεταγραφικό παζάρι».

Και τώρα ο Μπλάνκο «ψάχνεται» ο ίδιος για Παναθηναϊκό!

Previous article

Σάσα Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός δυναμώνει, είναι έτοιμος να επενδύσει πολλά»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.