0

Δεν του πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμενε και ψάχνεται να αποχωρήσει από την Ουκρανική Ντνίπρο!

Ο Αργεντινός χαφ απασχόλησε πέρσι πολύ έντονα τον Παναθηναϊκό και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς στόχους του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όμως το γραφείο που τον εκπροσωπεί επέλεξε να τον στείλει στην Ντνίπρο.

Εκεί τα πράγματα δεν έχουν πάει ιδανικά για τον Μπλάνκο, ο οποίος μέτρησε φέτος 2 γκολ και 2 ασίστ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε καμία περίπτωση η ευρωπαϊκή του εμπειρία δεν είναι όπως θα την περίμενε, έχοντας να αντιμετωπίσει και τον πόλεμο στην Ουκρανία!

Από την στιγμή λοιπόν που θέλει να αποχωρήσει από την Ντνίπρο, οι ατζέντηδές του, σύμφωνα με το olaprasina1908.gr, τον προτείνουν σε όλες τις ομάδες που απασχόλησε το περασμένο καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων φυσικά και ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να διατηρεί εξαιρετική άποψη για τον παίκτη.

Προς το παρόν πάντως είναι άγνωστο εάν οι «πράσινοι» θα ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωσή του, με τον Λινγκρ να αποτελεί τον βασικό στόχο για το «8» – «10».

Για να δούμε θα έχει συνέχεια…. θα έχουμε νέο σήριαλ Μπλάνκο όπως και πέρσι;;

Έτοιμη να σκάσει «Βόμβα» στην Μπαρτσελόνα: Σε συζητήσεις για λύση του συμβολαίου με τον Μίροτιτς!

Previous article

Ο Πάντερ σκέφτεται μόνο τα πλέι οφ της Αδριατικής Λίγκας και «παγώνει» όλες τις διαπραγματεύσεις!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.