0

Τους θέλει και το δείχνει ο Παναθηναϊκός προσφέροντας τους τεράστια συμβόλαια για να πάρει πακέτο τους Πάντερ και Λεσόρ και να τους φέρει στο ΟΑΚΑ!

Επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο ο Παναθηναϊκός και έχει στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή να επιστρέψει στους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το ρόστερ να απαρτίζεται από παίκτες από το υψηλότερο «ράφι»

Ανάμεσα στους στόχους του «Εξάστερου» είναι οι Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Παρτιζάν και έφτασαν… μια ανάσα από το Final-4.

Αμφότεροι ανέβασαν σημαντικά τις «μετοχές» τους και ο Παναθηναϊκός δείχνει έμπρακτα πόσο τους θέλει, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Σερβία προσφέρει 4.4 εκ. ευρώ για διετές συμβόλαιο στον Πάντερ και 2.5 εκ. ευρώ για διετές στον Λεσόρ!

Τα ποσά αυτά αποδεικνύουν πόσο αποφασισμένοι είναι οι άνθρωποι του Συλλόγου να τους φέρουν στην Αθήνα, με τους δύο παίκτες πάντως να τηρούν πρςο το παρόν στάση αναμονής και να μην έχουν πάρει αποφάσεις για το μέλλον τους.

Τι περιμένει ο Γιοβάνοβιτς από τους παίκτες με τα «βαριά συμβόλαια»

Previous article

Δύο ακόμη ματς ο Κρίστενσεν και μένει ελεύθερος – Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.