0

Ένας από τους παίκτες που έπαιξαν δυνατά (κι όχι αδίκως) στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο Γιάκομπ Κρίστενσεν.

Ο Δανός κεντρικός χαφ (αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις «8» και «6») της Νόρτζελαντ, έκανε μεγάλο…γκελ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και βρέθηκε ψηλά στην transfer list του «Τριφυλλιού».

Ωστόσο οι προσπάθειες των «πρασίνων» να έρθουν σε συμφωνία με το σύλλογο της Δανίας για την μετακόμιση του 21χρονου ποδοσφαιριστή στο Κορωπί έπεσαν όλες στο κενό, από τη στιγμή που η διοίκηση της Νόρτζελαντ αρνήθηκε να πουλήσει μία από τις βασικότερες μονάδες της.

Ο Κρίστενσεν συνέχισε (αμετάθετος) στην Νόρτζελαντ κι αποτελεί (και) την τρέχουσα σεζόν έναν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της, με το προσωπικό του κοντέρ να γράφει συνολικά 35 ματς – 1 γκολ – 7 ασίστ.

Παρεμπιπτόντως, η Νόρτζελαντ δίνει μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη, δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη των play offs.

Το συμβόλαιο του Κρίστενσεν λήγει το φετινό καλοκαίρι κι αυτό σημαίνει πως ο νεαρός διεθνής χαφ θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, έχοντας νωρίτερα απορρίψει όλες τις προτάσεις της Νόρτζελαντ για την επέκταση του συμβολαίου του από την στιγμή που θέλει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

«Τρελά» ποσά προσφέρει ο Παναθηναϊκός για να πάρει πακέτο Πάντερ και Λεσόρ!

Previous article

Πασίγνωστη Τουρκάλα δημοσιογράφος για Γιαννακόπουλο και Αταμάν! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.