0

Οι Τσέχοι αποκαλύπτουν δύο αρνήσεις του Οντρέι Λινγκρ να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σλάβια Πράγας και αναμονή για προσφορά του “τριφυλλιού” για τα δικαιώματα του παίκτη! 

Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του δημιουργικού χαφ, είναι ο Οντρέι Λινγκρ. Ο διεθνής Τσέχος που έκανε εκπληκτική σεζόν με τη Σλάβια Πράγας, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «infotbal.cz», ο 24χρονος ήδη απέρριψε δύο προτάσεις της ομάδας του για ανανέωση. Έχοντας γνωστοποιήσει πως θέλει να παίξει στο εξωτερικό.

Παράλληλα, τονίζεται πως ο Παναθηναϊκός που είχε ενδιαφερθεί και τον περασμένο χειμώνα, είναι έτοιμος να καταθέσει νέα πρόταση ύψους 3 εκ. ευρώ. Τη στιγμή που η Σλάβια δε θέλει να την… πατήσει, όπως συνέβη με τον Ολαγίνκα τον οποίο κι έχασε ως ελεύθερο.

Χαρακτηριστικά το Τσέχικο δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Σλάβια προσπάθησε να πείσει τον Λινγκρ να μείνει, όμως πριν από 14 μέρες υπήρξε η πληροφορία πως αρνήθηκε την προσφορά. Η περίπτωσή του είναι δεδομένο πως παρακολουθείται στενά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν εδώ και καιρό, ετοιμάζοντας πρόταση για να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο της υπόθεσης, ο Λινγκρ ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Σλάβια για ανανέωση. Από τον χειμώνα έκανε γνωστό στο κλαμπ πως θέλει να φύγει για το εξωτερικό.

Τον Ιανουάριο η Σλάβια δεν του το επέτρεψε. Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 3 εκ. ευρώ, με τις φήμες να λένε πως είχε τις διπλάσιες απαιτήσεις.

Το καλοκαίρι όμως, η κατάσταση αλλάζει. Κανείς στη Σλάβια δε θέλει να ρισκάρει να χαθεί ο παίκτης χωρίς χρήματα, όπως έγινε με την υπόθεση του Πέτερ Ολαγίνκα (σ.σ. θα συνεχίσει ως ελεύθερος στον Ερυθρό Αστέρα). Το ερώτημα είναι αν θα περιμένουν να έρθει κάποια καλύτερη πρόταση κι από που μπορεί να είναι αυτή».

Στο Ζελ Αμ Ζε (Zell am See) της Αυστρίας θα γίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού (Pics)

Previous article

Η απαραίτητη κίνηση για να κάνει μεγάλη σεζόν ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.