0

Δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει μεγάλη πρόταση στον Μάριο Χεζόνια, με σκοπό να πετύχει την επιστροφή του.

Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς οι «πράσινοι» παλεύουν με το Περιστέρι για την πρόκρισή τους στους τελικούς της Basket League, με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-1. Ωστόσο όπως είναι λογικά, μετά από μία ακόμα χρονιά που εξελίχθηκε με άσχημο τρόπο για την ομάδα, οι ενέργειες για το «χτίσιμο» της επόμενης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μετά το θέμα του προπονητή και τη συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν, ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις κινήσεις που μπορεί να γίνουν για να δυναμώσει η ομάδα για του χρόνου και ένα από τα ονόματα που ενδιαφέρουν πολύ τον κόσμο του «τριφυλλιού» είναι αυτό του Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης ο οποίος κατέκτησε τη φετινή Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι γνωστό ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου και είναι από τους αγαπημένους των φιλάθλων του Παναθηναϊκού οι οποίοι επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει μεγάλη πρόταση στον «Super Mario», ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη «βασίλισσα», με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η προσφορά είναι διπλάσια από τα χρήματα που παίρνει ο Κροάτης στη Ρεάλ.

 

Στην πρώτη του χρονιά ως παίκτης της «βασίλισσας», ο Χεζόνια μέτρησε 9.7 πόντους και 4.3 ριμπάουντ στην ACB και 10.6 πόντους και 3 ριμπάουντ στην Euroleague.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ολίγων ημερών ο μάνατζερ του Χεζόνια έκανε μια ανάρτηση στα social media η οποία άναψε φωτιές στους φίλους του Παναθηναϊκού, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο twitter ένα βίντεο με τον Χεζόνια από όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, γράφοντας τις λέξεις: «Faith and Belief», δηλαδή «Πίστη». Ωστόσο ο Κρίστοφερ Χιλ έσπευσε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με την προηγούμενη ανάρτησή του λέγοντας: «Για να διορθώσω την παρεξήγηση. Πίστη στο τριετές πλάνο να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης. Πίστη στην πρόοδο. Από ελεύθερος το 2020, πρωταθλητής Ευρώπης το 2023».

Απαντάει ακόμα και εντός του Σαββατοκύριακου ο Κουρμπέλης!

Previous article

Πρώτα να τελειώσει η υπόθεση Κουρμπέλη και μετά…Λινγκρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.