0

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα δώσει την οριστική του απάντηση στον Παναθηναϊκό μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Κουρμπέλη φτάνει στο τέλος της και ο Παναθηναϊκός επιθυμεί ουσιαστικά να τον κρατήσει στο ρόστερ του, παρουσιάζοντας πλέον την οριστική του πρόταση προς τον αρχηγό.

Ο Έλληνας μέσος έχει πλέον το… μπαλάκι στα πόδια του για να αποφασίσει για το μέλλον του και αυτό αναμένεται να το πράξει άμεσα, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί να εκτεθεί η συγκεκριμένη υπόθεση σε ατέρμονη διαδικασία, καθώς έχει κρίσιμο ρόλο στον σχεδιασμό της ομάδας. Η απάντησή του αναμένεται στα πλαίσια του Σαββατοκύριακου.

Οι πιθανότητες είναι διχασμένες αυτήν την στιγμή και είναι βέβαιο ότι εάν ο «Κούρμπε» τελικά αποχωρήσει, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει αμέσως έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τις θέσεις «6» και «8», πέραν των ενισχύσεων που θα πραγματοποιηθούν στη θέση «8» – «10».

Από την άλλη πλευρά, εάν ο Κουρμπέλης συνεχίσει να παίζει για τον Παναθηναϊκό, τότε είναι δύσκολο να γίνει κίνηση για αμυντικό χαφ, τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο.

Η απαραίτητη κίνηση για να κάνει μεγάλη σεζόν ο Παναθηναϊκός

Previous article

Τα δημοσιεύματα συνεχίζονται στην Ισπανία: «Ρέστα» Παναθηναϊκού για Χεζόνια! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.