0

Το «Τριφύλλι» ενδιαφέρεται για τον Σάντρο Μαμουκελασβίλι, με την περίπτωσή του βέβαια να είναι πολύ δύσκολη.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει πιθανότητες για την απόκτηση παικτών από το κορυφαίο της Euroleague, με σκοπό να αναβαθμίσει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, ενώ παράλληλα κοιτάζει και προς το NBA, αναζητώντας παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κοτζιά σε ένα Podcast του «SDNA», οι «πράσινοι» ανήκουν στις ομάδες που έχουν ερωτηθεί για τον Σάντρο Μαμουκελασβίλι, έναν παίκτη power forward που αγωνίζεται στους Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά ξεκίνησε την καριέρα του στο NBA με τους Μπακς.

Συνολικά, ο Μαμουκελασβίλι έχει αγωνιστεί 84 φορές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καταγράφοντας 5 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ έχει εντυπωσιάσει επίσης με εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας. Αυτές οι επιδόσεις έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων σε όλη την Ευρώπη.

Ωστόσο, η περίπτωσή του είναι αρκετά περίπλοκη, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες και προς το παρόν δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο μετακίνησής του από το NBA. Η προτεραιότητά του παραμένει να συνεχίσει να αναπτύσσεται στο πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα του κόσμου, επιθυμώντας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του και να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.

Τι ισχύει με Παναθηναϊκό και Κρίστενσεν – Σιώπη

Previous article

Ο Νο1 στόχος των πρασίνων για τη νέα χρονιά και το μεγαλύτερο πορτοφόλι της δεκαετίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.