0

Η άφιξη του Αταμάν στην Ελλάδα, ο Λούκας Βιλντόσα, ο Γιώργος Παπαγιάννης και η αύξηση του μπάτζετ διαμορφώνουν το πράσινο σκηνικό.

Για την ημερομηνία άφιξης του Εργκίν Αταμάν στην Ελλάδα, τον “κλεισμένο” Λούκα Βιλντόσα, το τι μέλλει γενέσθαι με τον Γιώργο Παπαγιάννη και τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού ενόψει της σεζόν 2023-24 μίλησε ο Αλέξανδρος Τρίγκας στην Game Night Late του ANT1 με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη.

“Ο Βιλντόσα θα πρέπει επί της ουσίας να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι μια ιστορία που έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα για να χαλάσει. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός, έχει γεμάτο πορτοφόλι για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια και θα έλεγα ότι έχει το πιο μεγάλο πορτοφόλι που είχε τα τελευταία 10 χρόνια. Λόγω της κακής πορείας της τελευταίας τριετίας πληρώνει όμως υπεραξίες σε κάποιες περιπτώσεις για να πείσει τους παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός χτυπάει σε όλα τα μέτωπα. Οι ατζέντηδες έχουν αντιληφθεί τι πάει να δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ και προτείνουν πλέον παίκτες που αξίζουν και πάνω από 1.5 εκατομμύρια. Ο Παναθηναϊκός θα χτυπήσει σε μεγάλα ψάρια. Το πρώτο ζητούμενο όμως δεν έχει να κάνει με το ποιοι θα έρθουν, αλλά με το αν θα μείνει ο Γιώργος Παπαγιάννης”, είπε μεταξύ άλλων.

 

Ρώτησε για Μαμουκελασβίλι το «Τριφύλλι»!

Previous article

Στο Περιστέρι με στόχο να τελειώσουν την σειρά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.