0

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν ρωτήσει για τον Μπερνάρντ Μενσά – Τι λέει ο μανατζέρ του Γκανέζου.

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών για τις ομάδες της Super League 1 και το όνομα του Mπερνάρντ Μενσά έρχεται στο προσκήνιο. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ οι ενδιαφερόμενοι.

Το γεγονός ότι μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την Καϊσέρισπορ κάνει την περίπτωση του Γκανέζου χαφ ακόμη πιο ενδιαφέρουσα ενώ το όνομα του έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις ελληνικές ομάδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρώτος που ρώτησε για την περίπτωση του 28χρονου παίκτη είναι ο ΠΑΟΚ, με τον δικέφαλο του βορρά να ετοιμάζεται να βγει στην αγορά για χαφ, κάτι που οδήγησε τους ασπρόμαυρους να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη χωρίς να είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν έχουν περάσει στο παρασύνθημα για τον Μενσά και σύμφωνα με όσα είπε ο ατζέντης του παίκτη, ακόμα μια ελληνική ομάδα μπαίνει δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει σταμπάρει την περίπτωση του Μπερνάρντ Μενσά και μάλιστα το ενδιαφέρον βρίσκεται σε καλύτερο σημείο συγκριτικά με το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ.

Ο Αφρικανός που έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και σε ρόλο επιτελικού μέσου εκτός από την θέση «8», έχει λάβει θετικό report από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ και ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι στη προοπτική μετακόμισης του στην Ελλάδα από την γειτονική Τουρκία.

Για την περίπτωση του έχουν ρωτήσει και ομάδες από την Σαουδική Αραβία, με τον παίκτη να έχει στα χέρια του καλύτερες οικονομικά προτάσεις, όμως σε κάθε περίπτωση, θα αποφασίσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Καϊσέρισπορ στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Τη φετινή σεζόν, ο Μενσά έχει αγωνιστεί σε 30 αναμετρήσεις με την ομάδα της Καισάρειας έχοντας 5 γκολ και 3 ασίστ σε 1.940 αγωνιστικά λεπτά.

Δείτε τον Μπερνάρντ Μενσά σε δράση:

 

 

Πηγή: sportime.gr

Δεν έχει ξαναγίνει: Ποτέ τρεις σερί ήττες στην έδρα του Περιστερίου!

Previous article

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο ούτε για… μισό σφάλμα σε αυτό τον χώρο!»

Next article

You may also like