0

Αθλητική εφημερίδα εξηγεί πόσο κομβικής σημασίας για το «Τριφύλλι» θα είναι η επιτυχία στις μεταγραφές που θα γίνουν στην μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «LiveSport»:

«Οι περυσινές μεταγραφές στη μεσαία γραμμή δεν ήταν για ομάδα που θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Ούτε και όταν πήγαινε φάουλ για τον τίτλο, δηλαδή τον Ιανουάριο! Και αυτό αποτελεί ευθύνη του Γιοβάνοβιτς και της διοίκησης. Τα ποσοστά ευθύνης τα γνωρίζουν εκείνοι, όχι εμείς.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι, για να έχει ο Παναθηναϊκός πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου και την επόμενη σεζόν, δεν έχει περιθώριο ούτε… μισού σφάλματος στον συγκεκριμένο χώρο. Μπορεί να κάνει δυο, τρεις, τέσσερις μεταγραφές. Όσες και αν κάνει πρέπει να είναι επιτυχημένες, ανάλογα με τον ρόλο του καθενός.

Από την τριάδα που έκλεισε τη σεζόν, κατά τη γνώμη μας, μόνο Τσέριν (με αρκετά «αν») αξίζει θέση βασικού σε έναν Παναθηναϊκό που θα έχει βλέψεις για… τρία καρπούζια. Αλλά ας περιμένουμε να δούμε τους νέους και τα ξαναλέμε επ’ αυτού».

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για Μενσά (Vid)

Previous article

Κωνσταντίνου: «Έκλεψε το Πρωτάθλημα η ΑΕΚ! – Αυτό μου έλεγε ο Αλαφούζος»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.