0

Τα ντέρμπι με το Περιστέρι φέρνουν αλλαγές στο Τριφύλλι. Γιατί όλη η νέα ομάδα δεν θα θυμίζει σε τίποτα το… τραγικό φετινό σύνολο και τα νέα ονόματα στη μεταγραφική λίστα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός για ένα ακόμη παιχνίδι και το πειθαρχημένο Περιστέρι του έβαλε και πάλι μπελάδες, κερδίζοντας τον με 76-71. Όλα πλέον για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θα κριθούν την Τρίτη, στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός είναι το γκράντε φαβορί, αλλά το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη θα είναι πολύ επικίνδυνο, καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει.

Είναι φανερό για μία ακόμη φορά ότι σε αυτόν τον Παναθηναϊκό πρέπει να γίνει ξήλωμα. Και θα γίνει. Ελάχιστοι από αυτούς, που είναι τώρα, θα είναι και του χρόνου στο ΟΑΚΑ. Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Ο Εργκίν Αταμάν το πρώτο που θα πρέπει να αλλάξει είναι τη νοοτροπία, γενικώς την ατμόσφαιρα, που υπάρχει στην ομάδα. Και μετά θα ακολουθήσουν οι μεταγραφές, που θα πρέπει να είναι πολύ ποιοτικές.

Ο Παναθηναϊκός δίνει κάθε μέρα μάχη για να μπορέσει να πείσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα να βάλουν την υπογραφή τους στο συμβόλαιο, που τους δίνει.

Ηδη έχει πάρει τον Βιλντόζα, αλλά χρειάζεται ακόμη καλύτερη συνέχεια, για αυτό και οι «πράσινοι» παλεύουν τις περιπτώσεις Μάικ Τζέιμς, Πάντερ, Χεζόνια και Λεζόρ.

Παράλληλα το μυαλό είναι και στο ΝΒΑ μήπως προκύψει κάποιο πολύ καλό όνομα που και θόρυβο θα κάνει και ουσία θα φέρει.

Έναν παίκτη, δηλαδή, σαν τον Χουάντσο Χερνανγκόμεθ ή τον Ντάριο Σάριτς, που βρίσκεται στην Οκλαχόμα.

Ο Ουκρανός Σβι Μίχαϊλιουκ θα ήταν επίσης μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά έχει διαμηνύσει ότι θέλει να συνεχίσει στο ΝΒΑ. Άγνωστο είναι τι θα γίνει με έναν επίσης πολύ καλό Ευρωπαίο σουτέρ και σκόρερ, τον Φουρκάν Κορκμάζ, που επίσης είναι στο ΝΒΑ εδώ και χρόνια.

Είναι, πάντως, ένας παίκτης, που γνωρίζεται άριστα με τον Αταμάν με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν αντέχει άλλο αυτό, που βλέπει, κάνει υπομονή και περιμένει το καλοκαίρι και την αναδόμηση της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το χάλι, που είναι τώρα, δεν θα το ξαναδεί στο μέλλον. Από του χρόνου, δηλαδή, και μετά.

 

Το δέλεαρ της Τραμπζονσπόρ και η επιλογή… ζωής για Κουρμπέλη

Previous article

Όχι στα ημίμετρα – Όχι να πάρεις παίκτη απλά για να… γεμίσεις!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.