0

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Αχιλλέα Πούγγουρα, για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Έλληνα στόπερ.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναθηναϊκού, βρίσκεται σε μια κατάσταση όπου το συμβόλαιό του πλησιάζει στο τέλος του. Παρά ταύτα, φαίνεται ότι η ομάδα δεν σκοπεύει να του προτείνει ανανέωση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το «Τριφύλλι».

Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα «Sport24», υπάρχουν επαφές μεταξύ της ΑΕΚ και του εκπροσώπου του Έλληνα αμυντικού. Ο Πούγγουρας φαίνεται ότι είναι η επιλογή της ΑΕΚ για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Τζαβέλλα, εφόσον ο τελευταίος αποχαιρετήσει την ομάδα.

Ωστόσο, ο Πούγγουρας διατηρεί δεν βιάζεται να αποφασίσει και έχει ως προτεραιότητα να βρει μια ομάδα στην οποία θα έχει επαρκή χρόνο συμμετοχής και δεν θα είναι απλά αναπληρωματικός. Έχει εστιασμένο το ενδιαφέρον του στο να αναζητήσει επιλογές στο εξωτερικό.

Όσον αφορά την Ένωση, δεν έχουν υπάρξει πιο συγκεκριμένες εξελίξεις πέρα από μια προφορική συζήτηση με τον ατζέντη του και όλα θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα.

 

Όχι στα ημίμετρα – Όχι να πάρεις παίκτη απλά για να… γεμίσεις!

Previous article

Αυλωνίτης: «Έδωσε ταυτότητα ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό – Δεν υπήρχε αυτό όταν ήμουν εγώ!»

Next article

You may also like