0

Ο Τάσος Αυλωνίτης σχολίασε την φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην εξαιρετική δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στο «Sport24»:

«Ο Γιοβάνοβιτς έχει βοηθήσει στα μέγιστα τον Παναθηναϊκό. Βλέπουμε κόσμος και παίκτες να είναι πλέον “ένα”, πράγμα που δεν υπήρχε σε τέτοιον βαθμό όταν ήμουν εγώ. Ίσως και γιατί υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα και στο κομμάτι της διοίκησης και γενικότερα.

Πλέον βλέπουμε ότι τα προβλήματα έφυγαν, ο Γιοβάνοβιτς έδωσε ταυτότητα στον Παναθηναϊκό και αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί νομίζω πως κανείς δεν περίμενε να φτάσει ο Παναθηναϊκός μέχρι την προτελευταία αγωνιστική να διεκδικεί το Πρωτάθλημα.

Ήταν η ευχάριστη έκπληξη του Πρωταθλήματος και για μένα ως ποδοσφαιριστής μόνο χαρά μού προσφέρει να βλέπω τις μεγάλες ομάδες να πρωταγωνιστούν.

Γιατί ανεβάζουν και το Πρωτάθλημα, τον δείκτη δυσκολίας κι επιπέδου, και είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική κρίνεται το Πρωτάθλημα.

Είναι πολύ ευχάριστο, υπάρχει σασπένς, αγωνία, ο κόσμος πηγαίνει στα γήπεδα για να στηρίξει την ομάδα του, γιατί κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Θέλει Πούγγουρα η ΑΕΚ!

Previous article

Τρπισόφσκι: «Είμαστε προετοιμασμένοι για την αποχώρηση του Λινγκρ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.