0

Ο Σλοβένος διεθνής αν και αποκτήθηκε για το μέλλον έχει κάνει step up στον Παναθηναϊκό και λογίζετε ως βασικός πλέον!

Η αλήθεια είναι πως η πρώτη του περίοδος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλή. Πάντα μάλιστα πάνω από το κεφάλι του υπήρχε και το γεγονός πως αποκτήθηκε με μεταγραφή. Δηλαδή ο Παναθηναϊκός είχε πληρώσει ένα ποσό κοντά στις 650.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Άνταμ Τσέριν.

Προς το τέλος, ωστόσο, του δεύτερου γύρου αλλά και στα πλέι οφ ο Σλοβένος διεθνής ήταν εξαιρετικός. Ανέβηκε αισθητά. Σε βαθμό και σημείο που για τον Γιοβάνοβιτς να λογίζεται για βασικός.

Τα 40 ματς που έκανε με 4 γκολ και 1 ασίστ δείχνουν αρκετά σε αγώνες, ικανοποιητικά σε γκολ αλλά όχι σε τελικές πάσες. Όλοι όμως στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από ok από αυτά που έδειξε ο Τσέριν στην πρώτη του σεζόν. Και μάλιστα στη ζυγαριά μπορεί και εκείνος να ήταν ο καλύτερος από τους τρεις που ήρθαν, Σπόραρ, Βέρμπιτς οι άλλοι δύο.

Ο Παναθηναϊκός θα μιλήσει με την πλευρά Τσέριν. Ίσως και νωρίτερα από ότι περιμένουν κάποιοι. Όχι για να τον δώσει σε άλλη ομάδα. Είναι δύσκολο να φύγει, θα πρέπει να έρθει πρόταση με πολλά εκατομμύρια. Κι όμως. Ο Τσέριν έχει συμβόλαιο έως και το 2026 και οι δύο πλευρές θα τα πουν για αυξημένες αποδοχές.
Στη Σλοβενία λένε και το έχουν γράψει κιόλας πως θα πάει από τα 200 στα 400.000 ευρώ.

Το ερωτηματικό για τα χαφ – ο Τσόκαι, ο Κουρμπέλης και τα step up…!

Previous article

«Μία ανάσα από την Τράμπζονσπορ ο Κουρμπέλης»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.