0

Στον Παναθηναϊκό άπαντες βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του Δημήτρη Κουρμπέλη για την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του.

Την Παρασκευή σας γράψαμε ότι ο παίκτης έχει πρόταση από την Τράμπζονσπορ που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Η προσφορά των Τούρκων υπάρχει στο τραπέζι του ποδοσφαιριστή εδώ και ένα δεκαήμερο με τον ίδιο να ζυγίζει τα δεδομένα.

Η ιδέα της μετακόμισης στη Τουρκία δεν δείχνει πάντως και να ξετρελαίνει τον αρχηγό. Άλλος στη θέση του θα ήταν ήδη στην Τραπεζούντα με το στυλό ανά χείρας.

Ο Κούρμπε θέλει Ελλάδα και Παναθηναϊκό και ζήτησε περίπου 750 χιλιάδες ευρώ με τους πράσινους να του προσφέρουν fix 650 χιλιάδες που μαζί με τα bonus φτάνουν σε αυτά που θέλει ο παίκτης.

Έχουμε ξαναγράψει ότι αν ο 29χρονος χαφ παραμείνει τότε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει (τουλάχιστον για την ώρα) κι άλλον παίκτη στη θέση 6-8. Ο κοουτς εν όψει των προκριματικών ποντάρει πολύ περισσότερο στην ομοιογένεια της ομάδας και στον κορμό της χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν επιθυμεί την μεταγραφική ενίσχυση και αναβάθμιση της εκεί που χρειάζεται.

Όσον αφορά το μεσοαμυντικό κομμάτι θα πρέπει να τονιστεί πως ένας ακόμη λόγος που ο Ιβάν δεν καίγεται για περαιτέρω ενίσχυση στη θέση 6-8 αφορά και την παρουσία στο ρόστερ του Ενίς Τσόκαι.

Ο νεαρός Αλβανός χαφ δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που λίγο πολύ αναμέναμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σκέψη πώλησης ή δανεισμού του.

Ο παίκτης αποτελεί επιλογή του Γιοβάνοβιτς και ο Σέρβος θέλει να τον δει στην προετοιμασία ώστε να κρίνει αν φέτος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω ή όχι.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ιβάν είναι ένας προπονητής που στηρίζει τις επιλογές του και πιστεύει πως μέσα από τη δουλειά μπορεί να βελτιώσει τους ποδοσφαιριστές του. Δεν θεωρεί ότι για όλα είναι λύση οι μεταγραφές και πάνω σε αυτό το θέμα απάντηση αποτελούν οι περιπτώσεις των Αϊτόρ και Κουρμπέλη. Ο Ισπανός από εκεί που όλοι έλεγαν πως πρέπει να φύγει έγινε η απόλυτη αποκάλυψη και ο αρχηγός από την άλλη από εκεί που ήταν ένα τίμιο εξάρι μετατράπηκε σε ένα αξιόλογο οχτάρι.

Αυτό σκοπεύει να κάνει και τώρα λοιπόν μένοντας πιστός στην ποδοσφαιρική κοσμοθεωρία του.

Πολλοί μπορεί να διαφωνούν με αυτή τη στάση του κοουτς ζητώντας επιτακτικά αναβάθμιση στη θέση 6-8 (μεταξύ αυτών και εμείς).

Είναι προτιμότερο όμως να γίνει αυτό που θέλει ο προπονητής γιατί εκείνος είναι που με τις δικές του αποφάσεις ξανασήκωσε τον Παναθηναϊκό στα πόδια του και τον έκανε ξανά απόλυτο πρωταγωνιστή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα καλό θα είναι να μην ξεχνάμε πως δεν έχει μπει καν Ιούνιος και μπροστά μας έχουμε τρεις γεμάτους μεταγραφικούς μήνες όπου όλα μπορεί να ανατραπούν καθώς πέρα από προσθήκες μπορεί να υπάρξουν και πιθανές προτάσεις για πωλήσεις παικτών. 

Άρα οποιαδήποτε βεβαιότητα μπορεί πολύ εύκολα να ανατραπεί.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Αλεξανδρόπουλο!

Previous article

Διπλασιασμός αποδοχών για τον Τσέριν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.