0

Ο Οντρέι Λινγκρ κυκλοφορεί στην καλοκαιρινή transfer list του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» δεδομένα ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον διεθνή Τσέχο μεσοεπιθετικό.

Ο 24χρονος άσος της Σλάβια Πράγας αποτελεί παλιό γνώριμο του «τριφυλλιού» αφού και τον περασμένο Γενάρη έγινε κρούση για την απόκτησή του, χωρίς ωστόσο εκείνη την περίοδο να υπάρξει συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Προϊόντος του χρόνου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κράτησε στο συρτάρι το θετικό report για τον Λινγκρ, το οποίο…συνυπογράφει (και με τα δύο χέρια) κι ένας άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ο Ζντένεκ Σκάζνι με την τετράμηνη θητεία (Οκτώβριος 2004 – Φεβρουάριος 2005)  και τα 23 παιχνίδια στον πάγκο των «πρασίνων» έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στο  SDNA  για τον συμπατριώτη του, σκιαγραφώντας το αγωνιστικό του προφίλ, καθώς και την θέση που του ταιριάζει καλύτερα στο χορτάρι.

«Ο Λινγκρ είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Σλάβια Πράγας και προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.

Δουλευταράς, 100% επαγγελματίας και πολύ καλός χαρακτήρας. Από τους παίκτες που δεν δημιουργούν απολύτως κανένα πρόβλημα με την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια.

Είναι φοβερός τεχνίτης και έχει την ικανότητα όχι μόνο να μοιράζει ασίστ κι έτοιμα γκολ, αλλά να τελειώνει και ο ίδιος τις φάσεις. Διαθέτει καλή σχέση με τα δίχτυα.

Ακολουθεί με μεγάλη αφοσίωση το πλάνο του προπονητή κι έχει όλο το…πακέτο για να κάνει μια σπουδαία καριέρα.

– Για την θέση που ταιριάζει καλύτερα:

«Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, ωστόσο κατά τη γνώμη μου αποδίδει καλύτερα στον άξονα αγωνιζόμενος ως “δεκάρι”».

 

Νικολογιάννης: «Πρέπει να κάνει αναδόμηση στη μεσαία του γραμμή ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Αυτό φοβίζει τους φίλους του Παναθηναϊκού…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.