0

Μια διαφορετική άποψη….

Ο Γιώργος Χελάκης εξέφρασε την άποψή του για τον Δημήτρη Κουρμπέλη αλλά και τις μεταγραφές που χρειάζεται το «Τριφύλλι» στα χαφ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Γιώργος Χελάκης στην «SportDay»:

«Σε μία ομάδα που υπάρχουν ακόμα ο Ρούμπεν και ο Τσέριν, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για βασικό κι αναντικατάστατο Κουρμπέλη. Μιλάμε όμως για μία πολύτιμη επιλογή και παίκτη με εμπειρία και προσωπικότητα. Σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Προφανώς αυτός είναι ο λόγος που οι “πράσινοι” έκαναν προσφορά παραμονής στον αρχηγό τους με αυξημένες απολαβές…

Το ενδεχόμενο κενό του Κουρμπέλη θα πρέπει να καλυφθεί με παίκτη ποιότητας που θα μπορεί να ανταποκριθεί και ως κλασικό “εξάρι” και ως εσωτερικός μέσος. Για να γίνει ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός της νέας χρονιάς οφείλει να βάλει ψηλά τον μεταγραφικό πήχη.

Ειδικά στη θέση των χαφ του χρειάζονται παίκτες με διαπιστωμένη ικανότητα στο κουβάλημα, την προώθηση της μπάλας. Παίκτες που να μπορούν να απειλούν τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να σκοράρουν. Κάτι που δεν κάνει ο Ρούμπεν και κάνει σπάνια ο Τσέριν. Κι αυτό ανεξάρτητα κι από την παραμονή Κουρμπέλη.

Η περσινή καθυστέρηση φοβίζει και για αυτό το καλοκαίρι τους φίλους του “τριφυλλιού”. Ενδεχομένως η πρόσληψη του Παπαδημητρίου στη θέση του τεχνικού διευθυντή, να επιταχύνει τις διαδικασίες και να οδηγήσει στη λήψη αποφάσεων έγκαιρα».

 

Σκάζνι: «Φοβερός τεχνίτης, πασαδόρος και γκολτζής ο Οντρέι Λινγκρ»!

Previous article

“Ψηφίζει” παραμονή στον Παναθηναϊκό και λόγω Γιαννακόπουλου, ο Παπαγιάννης εκτός αν…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.