0

Ο Κέβιν Πάντερ πήγε στο Βελιγράδι ως πρώτος σκόρερ της Euroleague, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. δολ. ετησίως και… εκτόξευσε τις μετοχές του υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο άλλοτε παίκτης του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μέτρησε 16,1 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά ματς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και δικαιολογημένα πολλές ομάδες της Euroleague θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από τη Βαρκελώνη, ο Πάντερ αποτελεί το «όνειρο» των Καταλανών, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να έχουν ένα «κενό» στη θέση «2», εφόσον αποχωρήσει ο Κόρι Χίγκινς. Ωστόσο, η “Mundo Deportivo” τονίζει πως οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να προσεγγίσουν το κασέ του “KP”, το οποίο αναμένεται να… εκτοξευτεί. Επιπλέον, το μπάτζετ των Καταλανών δεν είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή, καθώς εκκρεμούν θέματα αποχωρήσεων, που όταν ολοκληρωθούν θα δημιουργήσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα χρήματα που θα έχει στη διάθεσή του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους το καλοκαίρι.

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο και για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, σημειώνεται πως οι πρωταθλητές Ευρώπης θα τον ήθελαν στην ομάδα τους παρά τον τσακωμό του με τον Σέρχιο Γιουλ. Φυσικά και η Παρτιζάν θα επιθυμούσε την παραμονή του έμπειρου Αμερικανού σκόρερ στο δυναμικό της.

Όμως, όπως υπογραμμίζει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός παραμένει στην… pole position της απόκτησης του Πάντερ, με τις υπόλοιπες ομάδες να μην φτάνουν τα ποσά που μπορεί να διαθέσει το «τριφύλλι».

Νικολογιάννης: «Ψηλά στη λίστα αλλά όχι προχωρημένο του Κλάρερ στον Παναθηναϊκό»

Previous article

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Χουγκάζ και υπολογίζεται κανονικά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.