0

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει πλέον σε νέα διαδικασία, στη προσπάθεια, που κάνει και που θα κάνει να επιστρέψει στα υψηλά πατώματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το τμήμα οργανώνεται πλέον σε όλα τα μέτωπα, η δουλειά, που γίνεται, δεν έχει σχέση με όσα έλαβαν χώρα τα αμέσως προηγούμενα χρόνια.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι το απόλυτο αφεντικό του αγωνιστικού κομματιού και ήδη έχει αρχίσει να χτίζεται το ρόστερ. Εχουν ανακοινωθεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τον Δημήτρη Μωραΐτη και η συνέχεια αναμένεται να δοθεί με τον Λούκα Βιλντόζα. Παράλληλα δίνεται μάχη σε πολλά μέτωπα, ώστε να πειστούν και να πάνε στο ΟΑΚΑ ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρωλίγκας. Όπως ο Κεβιν Πάντερ και ο Ματίας Λεζόρ.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και μία επιστροφή: αυτή του Νίκου Χουγκάζ. Ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ στην τελική ευθεία της σεζόν, που ολοκληρώθηκε, έπαιξε ως δανεικός στο Περιστέρι και είχε θετική παρουσία. Τώρα ο Αταμάν τον γυρίζει πίσω και αποφασίστηκε όπως ο 22χρονος παίκτης είναι μέλος του ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήθελε και του χρόνου μαζί του τον Χουγκάζ, αλλά ο Παναθηναϊκός τον υπολογίζει, κάτι, που ειπώθηκε στον παίκτη πριν από μερικές μέρες, σε συνάντηση, που έγινε.

Ο Παναθηναϊκός άλλωστε έχει δώσει κάποια σημαντικά χρήματα για τον Χουγκάζ όταν το καλοκαίρι του 2021 τον πήρε από τον Ιωνικό. Ο 22χρονος παίκτης είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στην ομάδα της Νίκαιας, αλλά στους «πράσινους», στο διάστημα, που βρέθηκε εκεί, δεν έδειξε αυτά, που μπορεί. Όχι τόσο από δική του ευθύνη. Τώρα, όμως, οι «πράσινοι» τον καλούν δίπλα τους και είναι έτοιμοι να του δώσουν ευκαιρίες, που ο νεαρός παίκτης θα πρέπει να τις πιάσει από τα μαλλιά.

Ο Χουγκάζ είναι «4άρι» με ύψος 2.09, πριν από τον Ιωνικό ήταν στις ΗΠΑ και στο Νορθγουέστερν Στέιτ και είναι γιος του παλιού παίκτη του Πανιωνίου και εδώ και πολλά χρόνια προπονητή, Κρις Χουγκάζ.

«Όνειρο της Μπαρτσελόνα ο Πάντερ, τον θέλει και η Ρεάλ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι στην pole position»

Previous article

«Καθαρή» η μαγνητική του Τρουιγιέ – Ετοιμάζεται για Αυστρία ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.