0

Ο Παναθηναϊκός κάνει θόρυβο σε Ελλάδα και Ευρώπη με την απόκτηση του Τόνι Βιλένα, για τον οποίο θα δαπανήσει ένα πολύ σημαντικό ποσό, που αν ο Ολλανδός εξαντλήσει το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε μπορεί να φτάσει και σε διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ!

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, η Εσπανιόλ θα λάβει από το τριφύλλι το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο 28χρονος Ολλανδός χαφ θα εισπράττει ετησίως 1,5 εκατομμύριο ευρώ (καθαρά), που με τα διάφορα μπόνους μπορεί να φτάσει στο 1,8 εκατομμύρια ευρώ!

Επιπλέον μπόνους υπάρχουν και για τον καταλανικό σύλλογο, που θα εισπράξει επιπλέον χρήματα από το τριφύλλι σε περίπτωση επίτευξης σημαντικών στόχων, όπως για παράδειγμα την είσοδο στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ένα εξαιρετικά πολύπλοκο deal, το οποίο ο Γιάννης Παπαδημητρίου δουλεύει μεθοδικά για τον Παναθηναϊκό πάνω από έναν μήνα (για την ακρίβεια 5 εβδομάδες), αφού μέχρι τα τέλη του Ιουνίου η Σαλερνιτάνα, όπου ο Βιλένα αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός, έπρεπε να αποφασίσει αν θα εξασκήσει ή όχι την οψιόν αγοράς των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τελικά, η ομάδα από το Σαλέρνο αποφάσισε να μην δώσει αυτά τα χρήματα, με αποτέλεσμα ο Βιλένα να επιστρέψει στην Εσπανιόλ, η οποία λόγω του υποβιβασμού της στην Segunda Division ήταν υποχρεωμένη να εκποιήσει το συγκεκριμένο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο, ώστε να αντεπεξέλθει οικονομικά στις νέες συνθήκες.

Με άλλα λόγια, ο Παναθηναϊκός δεσμεύει το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ (αν ο Βιλένα εξαντλήσει το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε), σε μία πολύ δαπανηρή μεταγραφή από το πάνω ράφι, που αποτελεί και ένα μήνυμα προς τις διεθνείς αγορές, ότι το «τριφύλλι» επιστρέφει δυναμικά στην διεκδίκηση παικτών με σπουδαίο βιογραφικό.

Η (μπασκετική) ζωή ξαναρχίζει στα 27!

Previous article

To μεγάλο κόλπο με Βιλένα και τα καθοριστικά ταξίδια του Παπαδημητρίου σε Αυστρία-Βαρκελώνη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.