0

Ο Μαντσίνι ήταν ίσως ο χειρότερος παίκτης του Παναθηναϊκού βάσει των πραγματικών προσόντων του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι είναι σταθερά στον πάγκο, τόσο στα δύο πιο σημαντικά φιλικά (Χάποελ, Βαγεκάνο), όσο και με την Ντνίπρο. Συνεπώς αν μία πιθανή προσφορά είναι αξιοπρόσεκτη, ας μην αποκλείσουμε τίποτα.

Η μεταγραφική περίοδος έχει πολύ δρόμο μέχρι τη λήξη της και ακόμα το Τριφύλλι δεν έχει πουλήσει παίκτη φέτος.

Ειδικά φέτος από την αρχή της προετοιμασίας που ο 26χρονος winger είναι 4η επιλογή και δίχως ακόμη να εμφανιστεί fully fit, ο Αϊτόρ.

Μάλιστα, ο Αϊτόρ, τη διαχείριση του οποίου ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει, έκανε και κάποια μούτρα όταν βγήκε εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Στην επόμενη θα είναι μέσα και ίσως μείνει εκτός αυτός που στα μάτια του Σέρβου κόουτς είναι ο τελευταίος στην ιεραρχία των εξτρέμ.

Που βρίσκεται αλήθεια ο Μαντσίνι στο μυαλό του προπονητή του Παναθηναϊκού; Πιο πίσω κι από τον «αμαρτωλό» Βέρμπιτς, όπως αποδείχθηκε και στον πρώτο επίσημο αγώνα στο Κόζιτσε. Μάλιστα, ο Σλοβένος είχε θετική παρουσία. Ο Μπερνάρ θα παίζει αρκετά στην άκρη, ο Παλάσιος είναι στην άλλη μεριά, ο Βέρμπιτς ανεβαίνει, ο Αϊτόρ έρχεται, άρα…

Ο Μαντσίνι κάνει τα κουμάντα του για την επόμενη μέρα και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Κρατήστε, πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έχει θέμα κανένα απολύτως θέμα να πάει στην Ρωσία.

Live συνέντευξη για όλους και για όλα από τον Γιαννακόπουλο!

Previous article

Τα… στάζει συνεχόμενα ο Βιλντόζα: 8 σερί τρίποντα στην προπόνηση στο ΟΑΚΑ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.