0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραθέσει μεγάλη συνέντευξη για όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει για τα καλά στο προσκήνιο, έχει προχωρήσει σε άκρως εντυπωσιακές μεταγραφές μέσα στο καλοκαίρι και δημιουργεί ένα πληρέστατο ρόστερ, που ήδη θεωρείται από τις στοιχηματικές δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λοιπόν θα μιλήσει την Δευτέρα 31/7 στις 19:00 στην «Magic Euroleague» του «SDNA», προκειμένου να δώσει απαντήσεις για όλους και για όλα και να εξηγήσει όλα όσα συμβαίνουν στον Σύλλογο.

Μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ θα μιλήσει για την φετινή του επένδυση, το ρόστερ που δημιουργείται, το… καταπράσινο ΟΑΚΑ, τα εισιτήρια διαρκείας, την μεταγραφή του Σλούκα, τους λόγους της αποστασιοποίησής του τα προηγούμενα χρόνια, τις σχέσεις του με Θύρα 13 και Ερασιτέχνη, την διαιτησία, τον Ολυμπιακό, τον Λιόλιο και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα.

Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει με τεράστια ανυπομονησία την συγκεκριμένη συνέντευξη, η οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα.

 

Ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο Γκουθ ο ένας από τους στόπερ που εξετάζεται! (Vid)

Previous article

Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με Μαντσίνι – Σοβαρό το ενδεχόμενο πώλησης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.