0

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ετοιμάζεται να μπει με… άγριες διαθέσεις στη νέα σεζόν της Euroleague, έχοντας κάνει ήδη την στείρα τριετία που προηγήθηκε, να μοιάζει με μακρινή ανάμνηση.

Τα μεταγραφικά “μπαμ” διαδέχονταν το ένα το άλλο εδώ κι εβδομάδες για το Τριφύλλι. Λούκα Βιλντόζα, Ματίας Λεσόρ, Κώστας Σλούκας, Χουάντσο Ερναγκόμεθ, πέραν φυσικά των επιστροφών των Παπαπέτρου, Μήτογλου και ποιοτικών προσθηκών όπως οι Μπαλτσερόφσκι, Γκάι, Γκραντ, Κ.Αντετοκούνμπο και Μωραΐτης.

Κι όλα αυτά ενώ αναμένεται και το… γλυκό, που έχει προαναγγείλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βάζοντας ο ίδιος στο κάδρο το όνομα του Σβι Μίχαλιουκ.

Όλη η Ευρώπη μιλάει για τον… γίγαντα που ξύπνησε, με μπαράζ ισπανικών αφιερωμάτων να αναφέρονται στο “πράσινο” come back και φυσικά οι μπουκ δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι.

Πλέον ο Παναθηναϊκός ανέβασε κι άλλο τις “μετοχές” του και για πρώτη φορά δίνεται ως δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague από τις στοιχηματικές εταιρείες.

Ενδεικτικές οι αποδόσεις της Stoiximan, που προσφέρει τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης σε απόδοση 6,50, πίσω μόνο από την νυν κάτοχο της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης (6,00). Οι Πράσινοι έχουν προσπεράσει πλέον στην κούρσα την Μπαρτσελόνα (7,00), ενώ έπονται Μονακό (8,00), Ολυμπιακός (9,00) και Εφές (10,00).

https://i0.wp.com/www.sdna.gr/sites/default/files/styles/default/public/2023-07/stoix%20pao1.JPG?w=1200&ssl=1

Από… κοντά και άλλες εταιρείες, όπως η Bet365, που τοποθετεί στη 2η θέση των φαβορί μαζί τον Παναθηναϊκό με τη Μονακό στο 6,50, πίσω μόνο από τη Ρεάλ (5,50), ενώ στη Novibet προπορεύονται οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στο 6,50 με το Τριφύλλι να ακολουθεί στο 7,00 και τον Ολυμπιακό 5ο φαβορί στο 9,00.

Tα νεότερα γύρω από την υπόθεση Μίχαϊλιουκ!

Previous article

Η UEFA απαγορεύει τις μετακινήσεις σε Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ και ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.