0

Μετά τον Σωτήρη Βετάκη και την πληροφορία που μετέδωσε σε σχέση με τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του Σβι Μίχαϊλιουκ, έρχεται τώρα το ertsports.gr να δώσει νέες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Σβι Μίχαϊλιουκ, μιας και στοχεύει στο να τελειώσει με… εμφατικό τρόπο τις προσθήκες στο ρόστερ του. Το “τριφύλλι” είναι διατεθειμένο να δώσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον διεθνή μπασκετμπολίστα, ώστε να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο ίδιος φερόταν να είναι αρνητικός σε μία μετακίνηση στην Euroleague πριν από έναν μήνα, ωστόσο κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει.

Για την ακρίβεια, ο Ουκρανός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ελληνικού συλλόγου. Η πιθανότητα μετακόμισης στην Ευρώπη φαντάζει πια σαν ένα υπαρκτό σενάριο για τον ίδιο. Αυτό συμβαίνει διότι μοιάζει να μην βρίσκει την πρόταση που θέλει από το NBA. Συγκεκριμένα, θέλει εγγυημένο συμβόλαιο αλλά και ρόλο σε ομάδα του “μαγικού κόσμου”, όμως έως τώρα δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο.

Τα παραπάνω δεδομένα ενισχύουν τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού να τον εντάξει στο ρόστερ του. Ωστόσο, ο Μίχαϊλιουκ είναι διατεθειμένος να περιμένει λίγο ακόμα τις ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μάλιστα, στις Η.Π.Α. φημολογείται ότι αναμένει στο ακουστικό του για μία τελευταία πρόταση που αναμένεται να λάβει. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι από τον οργανισμό για τον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2022/2023, τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Ο 26χρονος τράβηξε τα βλέμματα στο περσινό EuroBasket με την πατρίδα του, ενώ μέχρι στιγμής μετράει τέσσερις διαδοχικές χρονιές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη με τις φανέλες των Λέικερς, Πίστονς, Θάντερ, Ράπτορς, Νικς και Χόρνετς. Πρόσφατα βρέθηκε στα “ραντάρ” και του Ολυμπιακού, με την υπόθεση να μην προχωράει. Πέρυσι, μέτρησε 10,6 πόντους στο NBA, σουτάροντας με περίπου 41% από το τρίποντο, ενώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διακρίθηκε μετρώντας 18 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ ανά αγώνα.

Τιν Γεντβάι: «Να τελειώσουμε τη δουλειά με Ντνίπρο και να πάμε όλοι μαζί στο επόμενο βήμα»

Previous article

Δεύτερο φαβορί για την Euroleague ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.