0

Ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόκριση επί της Ντνίπρο, εξασφάλισε την επιστροφή σε ευρωπαϊκούς ομίλους και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στα ταμεία.

Το «τριφύλλι» επιστρέφει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, όταν είχε αγωνιστεί στο Europa League, χωρίς μεγάλη επιτυχία, καθώς κατέλαβε την τελευταία θέση στον όμιλο με Άγιαξ, Σταντάρ Λιέγης και Θέλτα. Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ντνίπρο και εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή επιστροφή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Champions League ή το Europa League.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος (2-2) με την ουκρανική ομάδα, όμως εκμεταλλεύτηκε το 1-3 του πρώτου αγώνα και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ ο επαναληπτικός στη Μασσαλία.

Ως εκ τούτου, ο Panathinaikos θα λάβει (στη χειρότερη περίπτωση) 8 εκατομμύρια ευρώ, μία σημαντική οικονομική βοήθεια που θα βοηθήσει περαιτέρω τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη συνέχεια της σεζόν.

 

Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού για Γιαννακόπουλο: Ολική επιστροφή ή επαναφορά

Previous article

Πότε είναι οι «μάχες» του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.