0

Οι Πρωταθλητές, Μέλη της Ένωσης των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, είχαν θορυβηθεί πως υπήρξε μία κορυφαία αποστασιοποίηση από της τάξεις των οπαδών του μεγαλύτερου Συλλόγου της Πρωτεύουσας.

Όμως εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ότι το αγγλικό φίλαθλο δόγμα όλων των Fan της γηραιάς Αλβιόνος ,σύμφωνα  με το οποίο , η πίστη στην ομάδα είναι αθάνατη, ισχύει και στην χώρα μας.

Έτσι μετά την διεθνή έκπληξη για την ανορθόδομη  δαπάνη  για τον Σλούκα, η συνέχεια υπήρξε πλέον συνταρακτική, με την αντικατάσταση  ολόκληρης της ομάδος Μπάσκετ με παίκτες πολύ μεγάλης ισχύος και αξίας και η σεμνότατη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι ο αιώνιος αντίπαλος εξακολουθεί  να παραμένει ισχυρότατος . Αλλά αυτό θα αποκαλυφθεί το 2024 όταν το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟ θα ξεπερνά τα 100 χρόνια δράσης και ο συνεχιστής της παράδοσης που δημιούργησαν  οι Αφοι Γιαννακόπουλοι θα φθάνει το μισό αιώνα ζωής .

Λοιπόν για να μην μακρηγορούμε : Η πραγματικότητα αποκαλύπτει ότι το σύνδρομο θα καταδυναστεύει  τον αντίπαλο, η αγάπη για τον Σύλλογο μας θα είναι φανερά πλέον τεράστια ,ένα πραγματικό πάθος, που με σωφροσύνη  και τακτικές μεθόδους θα αιφνιδιάζει με την σωστή τεχνική και αγωνιστική  στελέχωση τους πάντες .

Το προφίλ της Μαρσέιγ της επόμενης αντιπάλου του Παναθηναϊκού!

Previous article

Τα χρήματα που εξασφάλισε από την παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους

Next article

You may also like