0

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα -τουλάχιστον- τρία παιχνίδια των ομίλων στο ΟΑΚΑ, εκεί που ξεκίνησαν οι εργασίες για να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβρη!

Η πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης έφερε και αναγκαστική αλλαγή έδρας για τον Παναθηναϊκό. Τόσο για το Champions League, όσο και για το Europa League, οι εντός έδρας αγώνες του Panathinaikos θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ! Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να αφήσει την ιστορική του έδρα όσο αναφορά την Ευρώπη. Ακόμα και έτσι το «τριφύλλι» έχει να θυμάται μεγάλες βραδιές και στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, έχουν ήδη ξεκινήσει οι απαραίτητες εργασίες στο γήπεδο, ώστε αυτό να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις -τουλάχιστον- τρεις αναμετρήσεις που θα δώσει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το κόστος για τις εργασίες θα τις αναλάβει το «τριφύλλι».

Οι εργασίες αφορούν τον χλοοτάπητα του γηπέδου (θα μπει καινούριος από την Ιταλία), το περίγυρο του ΟΑΚΑ, αλλά και λειτουργικά θέματα, εντός και εκτός, του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τους αγώνες ομίλου της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ας ελπίσουμε, να χρειαστεί και… σεντόνι!

 

Τρίβει τα χέρια του ο Αταμάν με Μπαλτσερόφσκι

Previous article

Βάιγκαντ και Μπρένετ για δεξιά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.