0

Ο Πολωνός “γίγαντας” πραγματοποιεί εμφανίσεις που… πείθουν τον Αταμάν με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας

Ο Εργκίν Αταμάν έχει αναλάβει να “χτίσει” το ρόστερ της επόμενης σεζόν και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Στη θέση “5” υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα στην ομάδα με τον έναν από αυτούς να είναι ο Άλεξ Μπαλτσερόφσκι. Ο Πολωνός σέντερ αποτελεί επιλογή του Τούρκου τεχνικού και στα πρώτα φιλικά με την Εθνική του ομάδα βλέπουμε το γιατί.

Αρχικά στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ολλανδίας, ο Μπαλτσεροφσκι πέτυχε 23 πόντους. Με αυτόν τον τρόπο ηγήθηκε της ομάδας του στην πρώτη φιλική νίκη, ενώ ακολουθούν και άλλες δύο. Στο χθεσινό φιλικό αγώνα κόντρα στην Β. Μακεδονία είχε και πάλι 23 πόντους ενώ μάζεψε και 6 ριμπάουντ.

Τα επιμέρους στατιστικά του όμως δείχνουν γιατί ο Αταμάν διάλεξε Μπαλτσερόφσκι. Ο Πολωνός “γίγαντας” είχε εξαιρετικά νούμερα με 9/11 σουτ εντός πεδιάς. Παράλληλα έδειξε την ποιότητα του πίσω από τα 6,75 μέτρα αφού πέτυχε δύο τρίποντα σε τρεις προσπάθειες. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού δείχνει πλουραλισμό στο παιχνίδι του από τα πρώτα κιόλας φετινά δείγματα.

Συγκεκριμένα ήταν καλός σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του παρκέ, ειδικά στον επιθετικό τομέα. Έδειξε ότι μπορεί να παίξει pick and roll με τους “κοντούς” της ομάδας, ενώ έκανε έκδηλη την δύναμη του. Ο ύψους 2,16 μέτρων παίκτης του “εξάστερου” αγωνίστηκε και στο σημερινό φιλικό ματς μεταξύ Πολωνίας και Β. Μακεδονίας. Δεδομένης και της κούρασης από χθες, έμεινε σε… ρηχά νερά με 7 πόντους για το τελικό 84-52 υπέρ της ομάδας του.

Ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει ένα «νέο Ρούμπεν Πέρεθ»

Previous article

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΟΑΚΑ για τους ευρωπαϊκούς ομίλους του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.