0

Μετά τη μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στην αγορά για έναν δεξιό μπακ, εκκρεμεί η υπόθεση του ΟΦΗ με τον Χρήστο Μανδά, ενώ ποτέ δεν αποκλείεται μία αναπάντεχη πρόταση για πώληση.

Με τη μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο, δεν κλείνει η ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ είναι η έκτη φετινή προσθήκη και δεν θα είναι η τελευταία. Πιθανότατα, άλλος ένας ή δύο νέοι παίκτες θα φτάσουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν λήγει η θερινή μεταγραφική περίοδος.

Η κύρια συζήτηση στο Τριφύλλι αφορά το δεξιό άκρο της άμυνας. Επικρατούσε η άποψη ότι η θέση πρέπει να αναβαθμιστεί με την απόκτηση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή, στο πρότυπο του Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Ένας ποιοτικός δεξιός μπακ, ο οποίος θα έχει παραστάσεις πρωταθλητισμού και θα έχει τις προδιαγραφές για να παίξει άμεσα στην ενδεκάδα.

Η μεταγραφή στο δεξιό άκρο της άμυνας δεν θεωρήθηκε πρωταρχική ανάγκη και πέρασε σε δεύτερο πλάνο, αφενός επειδή τέθηκαν άλλες προτεραιότητες στον σχεδιασμό, αφετέρου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλύφθηκε για τα προκριματικά του Champions League με τον Κώτσιρα και τον Βαγιαννίδη. Ο Κώτσιρας αγωνίστηκε στα ματς του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο, ενώ ο Βαγιαννίδης αγωνίστηκε εναντίον της Μαρσέιγ.

Οι εμφανίσεις του 21χρονου άσου απέναντι στους Μασσαλού, έφεραν δεύτερες σκέψεις για την προσθήκη στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ο Βαγιαννίδης απέδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε υψηλές απαιτήσεις, τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά. Συνεπώς, τελεί υπό αξιολόγηση εάν ο Παναθηναϊκός αξίζει να στηρίξει ένα προϊόν των ακαδημιών του ή επιβάλλεται να συνεχίσει στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδίου με έναν πρωτοκλασάτο δεξιό μπακ. Προς το παρόν, η πρόθεση είναι να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για το δεξιό άκρο της άμυνας και ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει δρομολογήσει τις σχετικές ενέργειες.

Επίσης, στο Ηράκλειο επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ για την αγορά του 21χρονου γκολκίπερ, Χρήστου Μανδά. Μία συμφωνία η οποία θα ενεργοποιηθεί στο ενδεχόμενο που ο Γιούρι Λοντίγκιν θα επιστρέψει στη Ρωσία, για λογαριασμό μεγάλης ρωσικής ομάδας. Με τον Μανδά να περιμένει τις εξελίξεις για να έρθει στην Αθήνα.

Τέλος, σε οποιαδήποτε πώληση προκύψει, ο ποδοσφαιριστής θα αντικατασταθεί αμέσως. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός πλέον πουλάει με τους όρους του και θα απαντήσει θετικά μόνο σε μία άκρως δελεαστική προσφορά. Αντιστοίχως, όσο κυλούν οι μέρες, τόσο πιο δύσκολα οι «πράσινοι» θα συναινέσουν σε μία παραχώρηση, ειδικά για κάποιον βασικό.

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού: «Η Μπράγκα πλησιάζει…» (Pic)

Previous article

Είναι πολλά τα χρήματα που παίζονται στις αναμετρήσεις με Μπράγκα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.