0

Ο Παναθηναϊκός εκτός από καλή ομάδα έχει και τρομερή εμφάνιση. Η νέα εμφάνιση που σχεδιάστηκε από την adidas δείχνει να αρέσει σε όλους τους φίλους της ομάδας.

Φίλος της ομάδας είναι πλέον και ο Νάνο Γκονζάλες, ο Ισπανός πρώην αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού ανέβασε βιντεάκι με την νέα πράσινη φανέλα. Μάλιστα στο πίσω μέρος αναγράφεται Νανο και το νούμερο 21 όπως δηλαδή ήταν η φανέλα του όταν αγωνιζόταν για το τριφύλλι.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαριάνο Γκονζάλες Μαρότο ή αλλιώς Νάνο έγινε κάτοικος Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό σε μία μεταβατική περίοδο (2013). Ο 28χρονος -τότε- μπακ προερχόταν από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας, όπου είχε πλούσιο παλμαρέ σε ομάδες όπως Πονφεραντίνα, Μπαρτσελόνα Β, Κόρντομπα, Κάντιθ, Ρεάλ Οβιέδο κ.ο.κ. Στον Παναθηναϊκό έμεινε για τρία χρόνια και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2014 και αποχώρησε έχοντας καταγράψει συνολικά 107 εμφανίσεις με 5 γκολ και 20 ασίστ!

Η μεγαλύτερη “βόμβα” στον “Εξάστερο” δεν ήταν για παίκτη αλλά…!!

Previous article

Όλοι οι αθλητές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καλεσμένοι του Αλαφούζου την Τρίτη με την Μπράγκα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.