0

Όλος ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί δίπλα στην προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας την Τρίτη καθώς κατόπιν επιθυμίας του Γιάννη Αλαφούζο εστάλη πρόσκληση σε όλους τους αθλητές του Ερασιτέχνη.

Πρόσκληση σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού απέστειλε η πράσινη ΠΑΕ μετά από επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον επαναληπτικό με την Μπράγκα.

Σύσσωμος ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο για να στηρίξει την προσπάθεια των πράσινων για πρόκριση στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Φυσικά, δεν είναι πρώτη φορά που αθλητές και προπονητές του ΑΟ παρακολουθούν από κοντά την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά με την κίνηση αυτή ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να δείξει τους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ των τμημάτων.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός την Τρίτη δίνει ένα από τα σημαντικότερα της τελευταίας 10ετίας και φυσικά η λαχτάρα για επιστροφή σε ομίλους Champions League είναι μεγάλη. Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και το τριφύλλι θα προσπαθεί να πετύχει την ανατροπή και συνάμα την πρόκριση.

Ο Νάνο ξαναφόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι! (Vid)

Previous article

Αδέρφια Τζαβίδα: Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας

Next article

You may also like