0

Η μοίρα έχει χτυπήσει βάναυσα την οικογένεια Τζαβίδα, η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δέχεται απανωτά δυσάρεστα μαντάτα για τα μέλη της.

Ήταν 22 Ιανουαρίου όταν ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Τζαβίδα, Σπύρος, ανακοίνωνε με ανάρτησή του στα social media ότι αναγκάζεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 20 ετών. Ένα παιδί που ξεκίνησε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού από έξι χρονών και μετά από 14 χρόνια είδε όλα του τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα.

Κατάφερε να γίνει επαγγελματίας στην ομάδα που αγαπούσε, να παίξει στις εθνικές ομάδες και να έχει μπροστά του μια καριέρα ολόλαμπρη. Όμως η μοίρα το ήθελε έτσι, ώστε να βρεθεί ένα εκ γενετής πρόβλημα στην καρδιά, που τον ανάγκασε να σταματήσει την μπάλα, καθώς η υγεία είναι πάνω απ’ όλα.

Το τελευταίο διάστημα, υπήρξε έντονη ανησυχία για τον αδελφό του Μάριο, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο και μάλιστα παρά το γεγονός ότι ήταν 17χρονών, η ΠΑΕ του Περιστερίου του έκανε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο και πλήρωσε και τροφεία για την απόκτησή του.

Ο νεαρός παίκτης όμως, απουσιάζει από τις 8 Ιουλίου από την προετοιμασία της ομάδας, καθώς όπως διαπιστώθηκε στις εξετάσεις έχει κάποιες αρρυθμίες στην καρδιά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και λόγω του ιστορικού του αδελφού του, να σταματήσει αμέσως την αγωνιστική δράση και να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις.

Άπαντες στις τάξεις της ομάδας, αλλά και στην οικογένειά του, αγωνιούν πλέον για τα αποτελέσματα, από εξιδεικευμένα κέντρα του εξωτερικού με την ελπίδα ότι αυτά θα είναι καλά και ο Μάριος θα μπορέσει να κάνει αυτό που αγαπάει.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα αδέλφια Τζαβίδα, είναι εγγόνια του παλιού οδηγού αγώνων Σπύρου Τζαβίδα, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα (στις 16 Αυγούστου) βυθίζοντας σε ακόμα μεγαλύτερη θλίψη την οικογένειά του.

 

Όλοι οι αθλητές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καλεσμένοι του Αλαφούζου την Τρίτη με την Μπράγκα!

Previous article

Μην τα λέμε συνέχεια….ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.