0

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν… σκέφτεται ιδιαίτερα την πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς φοβάται μήπως μελλοντικά δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό!

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε στην Μπενφίκα πρόταση ύψους εννέα εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα. Ο πορτογαλικός σύλλογος είναι θετικός σε αυτήν την πρόταση, ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται να μην… τρελαίνεται ιδιαίτερα με το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, φοβούμενος μην καταλήξει… στον Ολυμπιακό!

Αυτό σημειώνει σε σχετικό ρεπορτάζ της η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», που παρουσιάζει τη στάση του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένο ότι ο Βλαχοδήμος θα είναι βασικός στη Νότιγχαμ. Και μπορεί, σε περίπτωση που αποδεχθεί την πρόταση, να υπάρχει το ρίσκο στο μέλλον να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ο Έλληνας εκατομμυριούχος, που είναι ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού», τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας πορτιέρε θέλει να φύγει από την Μπενφίκα για μια ομάδα στην οποία θα κάνει… το κάτι παραπάνω στην καριέρα του.

Τέλος το MundoBasket για Λεσόρ, επιστρέφει… ξεκούραστος για Παναθηναϊκό!

Previous article

Κρίμα για αυτό τον Παναθηναϊκό, το ταξίδι μόλις άρχισε!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.