0

Κρίμα, δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο για τον αποψινό Παναθηναϊκό. Ηταν κυριαρχικός  στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν άφησε την Μπράγκα να πάρει ανάσα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έχασε όχι μία και δύο, πολλές ευκαιρίες για τέτοιου είδους παιχνίδια και μαζί την πρόκριση στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ.

Το χειροκρότημα 65.000 φίλων του  Παναθηναϊκού στο τέλος δείχνει, ότι ο κόσμος αναγνωρίζει ότι απόψε η ομάδα άξιζε να πάρει την πρόκριση. Ετσι και αλλιώς ο Παναθηναϊκός είχε κάνει μία μεγάλη υπέρβαση με τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ και έπρεπε να κάνει και άλλη υπέρβαση, για να ολοκληρώσει κάτι που έμοιαζε με θαύμα. Το γκολ δεν ήρθε σε τόσες φάσεις και είναι το μόνο, που έλειπε από τον αποψινό Παναθηναϊκό.

Δύο φορές ο Μαντσίνι, μία φορά ο Βαγιαννίδης, μία φορά ο Ιωαννίδης, μία φορά ο Παλάσιος, μία φορά ο Τζούρισιτς και άλλη μία φορά ο Σένκεφελντ, έχασαν ευκαιρίες καθαρές για γκολ. Μία να έμπαινε μπορεί να ερχόταν και η πρόκριση, διότι το μομέντουμ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν με τον Παναθηναϊκό.

Η Μπράγκα, που έπαιξε και λίγο με τον χρόνο, όσο δεν δεχόταν γκολ είχε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά από εκεί και πέρα πιέστηκε πολύ και απείλησε μία φορά στο πρώτο ημίχρονο με τον Ρουίθ, μία φορά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπρούμα και έβαλε το γκολ στο 83 και πήρε την πρόκριση.

Η βραδιά αυτή θα μείνει χαραγμένη σε όλους μας, διότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, 65.000 κόσμος στο ΟΑΚΑ μας ταξίδεψε στο παρελθόν και το σίγουρο είναι, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να χαρίσει ωραίες ευρωπαϊκές βραδιές φέτος στον κόσμο της, αφού το ταξίδι μόλις άρχισε και τα καλύτερα έρχονται. Εξάλλου ο βασικός στόχος, που ήταν να επιστρέψει η ομάδα στους ευρωπαϊκούς ομίλους έχει επιτευχθεί και η εικόνα της ομάδας όλο το καλοκαίρι και απόψε δείχνει, ότι θα ζήσουμε φέτος ωραίες στιγμές στο ΟΑΚΑ.

*Αυτή την φορά οι αλλαγές, δεν έκαναν αυτό, που έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Τζούρισιτς είχε μεγάλη ευκαιρία και την έχασε, ο Σπόραρ δεν μπόρεσε να εξιλεωθεί για την χαμένη ευκαιρία του πρώτου αγώνα, αλλά η αλήθεια είναι, ότι το γκολ έλειπε γενικά απόψε από την ομάδα.

*Συνολικά και στα δύο παιχνίδια ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την Μπράγκα, ο Γιοβάνοβιτς τα διάβασε τα παιχνίδια πολύ καλά, αλλά δεν πέρασε ο καλύτερος. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο.

*Ο Βαγιαννίδης έκανε άλλη μία μεγάλη εμφάνιση και σίγουρα αυτό είναι το καλοκαίρι καθιέρωσής του στον Παναθηναϊκό.

*Ολοι οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή τους και μόνο το χειροκρότημα τους αξίζει.

«Ο Βλαχοδήμος δεν σκέφτεται την πρόταση της Φόρεστ, δεν θέλει να καταλήξει δανεικός στον Ολυμπιακό»!

Previous article

Μάγκνουσον: «Κάναμε λάθη που μας κόστισαν, μπορούμε να παίξουμε Champions League του χρόνου»

Next article

You may also like