0

Στη στεναχώρια που υπάρχει για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να προκριθεί εις βάρος της Μπράγκα, παρότι έδειξε ότι ήταν ικανός να το κάνει, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε επίσης πως σε αυτά τα παιχνίδια και σε αυτό το επίπεδο πρέπει να κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου αν θέλεις να περάσεις στους ομίλους του Champions League.

«Το μεγάλο πρέπει ήταν η επιστροφή σε ευρωπαϊκούς ομίλους για τον Παναθηναϊκό. Μετά την πρόκριση με την Ντνίπρο και τη Μαρσέιγ, αλλά και με τις εμφανίσεις με την Μπράγκα που έδειξε ότι μπορούσε να την αποκλείσει, υπάρχει στεναχώρια. Ο Παναθηναϊκός μετά το 10λεπτο κυριάρχησε. Στο σύνολο των δύο αγώνων, όταν έχεις καθαρές φάσεις και δεν τις κάνεις γκολ, τότε δεν μπορείς να προκριθείς. Χθες είχε τόσες ευκαιρίες, που μπορούσε να κάνει γκολ», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν για τον Γιοβάνοβιτς, αλλά και τον Σπόραρ: «Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται για τις αλλαγές του Γιοβάνοβιτς, αν έπαιζαν μαζί οι Σπόραρ-Ιωαννίδης, ο Παναθηναϊκός θα έχανε ένα χαφ και μετά αν έτρωγε ένα γκολ, τότε θα λέγαμε τι έκανε ο προπονητής. Για τον Σπόραρ έχουν ειπωθεί τόσα, αλλά είχε δύο καθοριστικές πάσες χθες που δεν έγιναν γκολ από τους συμπαίκτες του. Σε αυτά τα ματς, θα κάνεις 2-3 μεγάλες φάσεις και πρέπει να σκοράρεις».

Παράλληλα, εξήρε τους Βαγιαννίδη, Ιωαννίδη και Παλάσιος μεταξύ άλλων για την εμφάνισή τους στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Η επαναφορά της κανονικότητας το μεγάλο κέρδος του Παναθηναϊκού

Previous article

Στη Σλοβενία χτίζεται ο νέος Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα των φιλικών!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.