0

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίλησε για την κλήρωση, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι δύσκολη για το τριφύλλι αλλά ενδιαφέρουσα.

Γνωστές έγιναν οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Europa League μετά την κλήρωση που διεξήχθη στη Νιόν το μεσημέρι της Παρασκευής (01/09). Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την ισπανική Βιγιαρεάλ, τη γαλλική Ρεν και την ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίλησε μετά το τέλος της κλήρωσης στην κάμερα της Cosmote TV, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι η κλήρωση είναι δύσκολη για το τριφύλλι αλλά ενδιαφέρουσα και τόνισε πως στόχος των πρασίνων είναι να περάσουν στην επόμενη φάση.

“Ξέρουμε ότι είμαστε στο τελευταίο γκρουπ. Είναι δύσκολη κλήρωση όταν έχεις δύο ομάδες όπως η Ρεν τρίτη-τέταρτη στο γαλλικό, Βιγιαρεάλ στο ισπανικό, η Μακάμπι είναι μόνιμη πρωταθλήτρια στο Ισραήλ. Είναι δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα κλήρωση. Και στα προκριματικά οι κληρώσεις ήταν τέτοιου επιπέδου. Δύσκολη αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και μεγάλη δοκιμασία.

Όταν μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία είναι λογικό ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι σαν ομάδα. Είναι μια πρόκληση. Όλες οι ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Μια διαφορετική διαδικασία σε σχέση με τα προκριματικά. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και κάθε βαθμός είναι σημαντικός.

Δεν την έχουμε κάνει αυτή την διαδικασία και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για καλές προκλήσεις, μεγάλες προκλήσεις, έχοντας τις εμπειρίες από το καλοκαίρι, από την Μαρσέιγ και την Μπράγκα. Είναι μια συνέχεια. Μία μεγάλη πρόκληση μαζί με τους φιλάθλους να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό.

Πρέπει να δούμε τον όμιλο συνολικά. Ο στόχος μας είναι σαν ομάδα, γιατί πρέπει να βάζουμε στόχους, να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League. Η πορεία μας το καλοκαίρι έδειξε. Ο δρόμος των μη πρωταθλητών είναι πάντα πιο δύσκολος και δείξαμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Το επίπεδο των ομάδων είναι πολύ υψηλό επίπεδο και είναι ένα στοίχημα για εμάς”.

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League – Τα προφίλ των ομάδων

Previous article

Σπόραρ: «Θα διακριθούμε στο Europa, αρκεί να σκοράρουμε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.