0

Ένας παίκτης του «Τριφυλλιού» συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις της Εθνικής για τα ματς με Ολλανδία και Γιβραλτάρ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιστρέφει στην δράση και αντιμετωπίζει στις 7 Σεπτεμβρίου την Ολλανδία και στις 10 Σεπτεμβρίου το Γιβραλτάρ, με στόχο φυσικά να πάρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην προσπάθεια για πρόκριση στο Euro.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε λοιπόν τις κλήσεις για τις δύο αναμετρήσεις και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται μόνο ο Φώτης Ιωαννίδης από πλευράς Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα φορ να ξεκινά… καυτός την φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα, διαθέσιμοι για την «Γαλανόλευκη» θα είναι και οι πρώην «πράσινοι» Βλαχοδήμος, Κουρμπέλης και Χατζηγιοβάνης.

Αναλυτικά:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Γιακουμάκης, Βαγγέλης Παυλίδης.

 

Ένα δάκρυ κύλησε… Ενωτικός;;; Μαρινάκης: «Ήρθε η ώρα οι ελληνικές ομάδες να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη»

Previous article

Η δεδομένη πρόοδος και το επόμενο βήμα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.