0

Όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Ιτούδης θα… τελειώσει από την Εθνική ομάδα και ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίζεται ως φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της.

Αναλυτικά όσα γράφει η ιστοσελίδα sdna.gr:

Είναι άγνωστο τι θα ειπωθεί σήμερα, αλλά το διαζύγιο εφόσον επέλθει δεν θα είναι βροντερό αλλά βελούδινο. Υπάρχει καλή σχέση ανάμεσα στις δυο πλευρές και δεν θα διαταραχθεί ακόμα κι αν χρειαστεί να χωρίσουν.

Το ερώτημα προκύπτει λογικά από όλους: Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής αν πράγματι επαληθευτούν τα προγνωστικά; Ποιος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Ιτούδη; Απάντηση χωρίς περικοκλάδες: Όλα δείχνουν ότι το τιμόνι θα δοθεί στον Βασίλη Σπανούλη. Δεν είναι η μοναδική υποψηφιότητα αλλά είναι η πιο ισχυρή. Τον θέλουν όλοι, έχει σεβασμό από όλους κι έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι προηγούμενων και επόμενων: Θέλουν όλοι να παίξουν για αυτόν.

Είναι ισχυρό κίνητρο για να είναι εδώ ξανά ο Γιάννης, ένα κάλεσμα του Σπανούλη στον Σλούκα έχει άλλη ισχύ κι όλοι μαζί, με Παπανικολάου, Καλάθη ενδεχομένως να κλείνουν έναν κύκλο του χρόνου μετά προσφορά 15-20 ετών στις Εθνικές ομάδες. Γιατί όχι και σε ένα Προλυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στο ΟΑΚΑ με 18.000 κόσμο στο πλευρό της Εθνικής τον επόμενο Ιούλιο.

Το κίνητρο του Σπανούλη είναι τεράστιο, η παρουσία του Ζήση μπορεί να παίξει τον ρόλο της και για την ΕΟΚ δύσκολα μπορεί να βρεθεί άλλη επιλογή που να συγκεντρώνει τόσα «τικ» δίπλα στα ζητούμενα. Προφανώς του λείπει η προπονητική πείρα, αλλά αφενός έχει δίψα που υπερκαλύπτει ένα πρόβλημα, αφετέρου δεν υπάρχει και κανείς που να συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά.

Ας ακούσουμε αύριο μεθαύριο τις αποφάσεις για τον Ιτούδη, τι έχει να πει ο ίδιος, τι έχει να πει η ΕΟΚ και εσείς κρατήστε το όνομα του βασικού, αν όχι μοναδικού σήμερα, υποψηφίου. Νεότερα σύντομα.

Μετά τον ευρώ-στόχο, καλείται να χτίσει σερί ξεκινώντας από τους Ζωσιμάδες

Previous article

Αλλαγές στην ενδεκάδα από Γιοβάνοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.