0

Μετά τη διακοπή για Εθνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός θα βρει μπροστά του ένα πρόγραμμα-Γολγοθάς με οκτώ δύσκολους αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τους «Ζωσιμάδες» και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα. Η διακοπή για εθνικές ομάδες επιτρέπει στους «πράσινους» να ξεκουραστούν ενόψει και του Γολγοθά που θα ακολουθήσει τον επόμενο μήνα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λοιπόν επικράτησε δύσκολα με 0-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε τη δεύτερη νίκη της στη Super League σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Επιπλέον πριν μερικές ημέρες ο Παναθηναϊκός έμαθε τους αντιπάλους του στους ομίλους του Europa League, οι οποίοι θα είναι η Βιγιαρεάλ, η Ρεν και η Μακάμπι Χάιφα. Η UEFA ανακοίνωσε το πρόγραμμα το πρωί του Σαββάτου (02/04) και έκτοτε οι «πράσινοι» ξέρουν τον Γολγοθά που ακολουθεί μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στις 16-17 Σεπτεμβρίου όταν και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, μια ομάδα που είναι σκληροτράχηλη και ενδεχομένως να βάλει δύσκολα στους «πράσινους». Τέσσερις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 21 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα φορέσει το ευρωπαϊκό της κοστούμι αφού θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Αμέσως μετά στις 24 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ στις 27-28 του ίδιου μήνα θα πάει στην Τρίπολη για να παίξει με τον Αστέρα, που όπως και ο Παναιτωλικός αναμένεται ότι δεν θα πουλήσει φτηνά το τομάρι του. Το πρόγραμμα βουνό φυσικά δεν σταματάει εκεί καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο (30/09-01/10) θα έχει ένα νέο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης πριν την επόμενη διακοπή για εθνικές ομάδες θα έχει υποχρεώσεις ξανά στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μακάμπι Χάιφα, σε ένα ματς που είναι προγραμματισμένο για τις 05 Οκτωβρίου. Το δύσκολο πρόγραμμα θα συνεχιστεί και στη συνέχεια του μήνα αφού με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21-22/10) ενώ στη συνέχεια (26/10) θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τη Ρεν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Όπως καταλαβαίνετε μέσα σε διάστημα 40 ημερών ο Παναθηναϊκός θα δώσει τρία ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια με Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα ενώ θα έχει και δύο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης.

πηγή: sportal.gr

Τι έδειξε στο πρώτο φιλικό ο Παναθηναϊκός

Previous article

Τα διαμάντια που χάθηκαν – Που βρίσκονται σήμερα! (vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.