0

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου η κλήρωση του LEN Euro Cup με τον Παναθηναϊκός να κληρώνεται στον ίδιο όμιλο με το Περιστέρι στην προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικότερα, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη βρίσκεται στο 8ο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει τους Waspo 98 Hannover (Γερμανία), VPK Primorac Kotor (Μαυροβούνιο), CN Terrassa (Ισπανία) και τον ΓΣ Περιστερίου (Ελλάδα).

Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Μαυροβούνιο το διάστημα 22-24 Σεπτεμβρίου με την VPK Primorac Kotor να είναι η οικοδέσποινα ομάδα. Από το κάθε γκρουπ οι δύο πρώτοι θα περάσουν στην επόμενη φάση του LEN Euro Cup.

Ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Όμιλο Ε στην Νέα Σμύρνη με την Όρβοσι να έρχεται ξανά στην Ελλάδα μετά τα προκριματικά του LEN Champions League το 2022, με τον Απόλλωνα να βρίσκει ξανά στο… ευρωπαϊκό του μονοπάτι την Μπαρτσελόνα – μόλις δύο εβδομάδες μετά το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ τους στο Ανόβερο!

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Όταν ο παίκτης απαντά με σεβασμό σε φαινόμενα κοινωνικής σήψης

Previous article

Το πρόγραμμα για το “Πάυλος Γιαννακόπουλος”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.