0

Γνωστός έγινε ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο για τη 4η αγωνιστική της Super League.

Μετά τη διακοπή για το «παράθυρο των εθνικών ομάδων, οι ομάδες επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση για τη 4η Αγωνιστική της κορυφαίας κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο καλεντάρι αυτής της αγωνιστικής ξεχωρίζει το «ντέρμπι» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και η «μάχη» της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ταξιδεύουν στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσουν (16/09 20:30) τον τοπικό Παναιτωλικό και θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν το απόλυτο των νικών.

Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει ο Πέτρος Τσαγκαράκης, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Πετρόπουλο και Σινιοράκη, 4ος τον Τσιμεντερίδη, ενώ στο VAR θα καθίσουν οι διαιτητές. Μανούχος και Νικολαΐδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 
Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Σινιοράκης (Χανίων)
4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
VAR: Μανούχος (Αργολίδας)
AVAR: Νικολαϊδης (Μακεδονίας)

Διπλή προπόνηση για Παναθηναϊκό με παρουσία Αταμάν, εκτός οι Γκριγκόνις – Βιλντόζα

Previous article

Σωτηρίου: «Η συνοχή που έχει ο Παναθηναϊκός είναι παράδειγμα για τον αθλητισμό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.