0

Πιο συγκεκριμένα, η έμπειρη παίκτρια του Παναθηναϊκού έκανε γνωστό πως το νέο σύνολο του γυναικείου τμήματος μπάσκετ έχει τεράστια όρεξη για τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως είναι προετοιμασμένο κατάλληλα για να φτάσει στο πικ του όταν χρειαστεί για να πετύχει τους φετινούς στόχους.

Μάλιστα, η ίδια υπογράμμισε τη χαρά της που για ακόμη μία χρόνια θα φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι», αναφέροντας πως απολαμβάνει κάθε στιγμή που της προσφέρει το άθλημα και ο Παναθηναϊκός παράλληλα. Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας πως η συνοχή που έχει ο Παναθηναϊκός είναι παράδειγμα για τον αθλητισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Κατερίνα Σωτηρίου στο SDNA:

Για το γεγονός ότι ακόμη μία χρονιά θα αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω με τον Παναθηναϊκό, είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάει μία νέα χρονιά αν και pre season είναι πάντα ένα δύσκολο κομμάτι για όλους τους αθλητές. Γεύομαι κάθε στιγμή που μου δίνει το άθλημα που αγαπώ, ειδικότερα όταν το ζω μέσα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός».

To σχόλιο της για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σε προπονήσεις και φιλικά:

«Αρχικά βλέπω διάθεση. Έχουμε ανέβει επίπεδο. Από την περυσινή χρονιά πήραμε πολλά πράγματα, θετικά και αρνητικά. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη και το staff είναι έτοιμο να μας δώσει… εργαλεία ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη όρεξη. Είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά όταν χρειαστεί θα είμαστε στο πικ μας».

Για την προηγούμενη σεζόν:

«Σίγουρα θέλαμε να τελειώσει η χρονιά με το double. Υπάρχει μία πικρία ως προς το αποτέλεσμα. Όμως δεν ξεχνάμε την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Αναμφίβολα ήμασταν και λίγο άτυχοι. Αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζω να είμαι στην ομάδα. Φέτος, στόχος μας είναι να είμαστε υγιείς, θέλοντας να κάνουμε καλύτερη χρονιά προσέχοντας παράλληλα τις λεπτομέρειες που μας έκαναν πέρυσι να χάσουμε το πρωτάθλημα. 

Τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτριες μου δεν έχουμε ξεχάσει την απώλεια του περυσινού πρωταθλήματος. Το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Αλλά κάθε αποτυχία είναι ένα βήμα προς την επιτυχία».

Για το κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Έχω ταξιδέψει σε πολλά γήπεδα και έχω ζήσει παιχνίδια με κόσμο και ως αντίπαλος. Αυτό που είδα στο φετινό μας πρώτο φιλικό ήταν ξεχωριστό. Μία καθημερινή, ένα βράδυ ήρθε πάρα πολύς κόσμος να παρακολουθήσει τον αγώνα και να μας στηρίξει.

Είναι μοναδικό αυτό που γίνεται. Μακάρι να ήξεραν οι φίλαθλοι πόση δύναμη μας δίνουν με την παρουσία τους. Μας ωθούν να ξεπερνάμε τα όρια μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία οικογένεια. Κανείς μόνος του δεν μπορεί να φέρει την επιτυχία. Ο κόσμος, η ομαδικότητα, η συνοχή που έχει ο Παναθηναϊκός είναι παράδειγμα για τον αθλητισμό».

Αυτός είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Previous article

Αλλαγές στην ενδεκάδα – Τα φαβορί και το δίλημμα του Γιοβάνοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.