0

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα σχέδιά του για το 3×3.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για το ματς με τον Παναιτωλικό, αναζητώντας την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα σχέδιά του για το εν λόγω παιχνίδι και δεδομένα θέλει να δει «φρέσκους» ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Επομένως, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την Εθνική τους ομάδα ενδέχεται να χάσουν το προβάδισμά τους για το βασικό σχήμα.

Ο Χουάνκαρ έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα έναντι του Μλαντένοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται με την Εθνική Σερβίας. Οι Σένκεφελντ, Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος και Μαντσίνι θα έχουν φανέλα βασικού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Από κει και πέρα, όμως, ο Σέρβος τεχνικός εξακολουθεί να έχει το δίλημμα Ιωαννίδης ή Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς μέτρησε 2 γκολ και 2 ασίστ στα παιχνίδια της Σλοβενίας.

Σωτηρίου: «Η συνοχή που έχει ο Παναθηναϊκός είναι παράδειγμα για τον αθλητισμό»

Previous article

Τζάζμιν Τζόουνς: «Βρήκα μία ομάδα-οικογένεια, θα τα δώσω όλα στο παρκέ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.