0

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπαμ» το φετινό καλοκαίρι και απέκτησε απευθείας από τον μαγικό κόσμο του WNBA την Αμερικανίδα παίκτρια (Νο12 στο draft του WNBA το 2020), Τζάζμιν Τζόουνς.

Η Αμερικανίδα σταρ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Τριφυλλιού στο sdna.

Αναλυτικά:

– Είσαι λίγες μέρες στην Ελλάδα, αλλά ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα;

«Περνάω πολύ καλά μέχρι τώρα και το διασκεδάζω. Την Τρίτη (12/9) ήταν η πρώτη μέρα που έκανα προπόνηση και την Τετάρτη (13/9) η δεύτερη, αλλά φαίνεται από νωρίς πως όλα τα πράγματα είναι υπέροχα στην ομάδα. Βρήκα ένα κλίμα και μία ομάδα-οικογένεια. Οι συμπαίκτριές μου είναι πραγματικά φαινόμενα. Ήρθα στην Ελλάδα και την περασμένη χρονιά, τον Δεκέμβριο, όταν έπαιζα στο Ισραήλ (σ.σ Ραμάτ Χασαρόν) και τις αντιμετώπισα και έτσι έχω ήδη μία πρώτη εικόνα για το πως είναι τα πράγματα και πως είναι ο κόσμος. Ο κόσμος είναι κάτι το απίστευτο και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

– Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και στα μέσα της περασμένης σεζόν και είχε μιλήσει με την Λολίτα Λύμουρα. Φέτος ήρθε η ώρα;

«Ναι! Η αλήθεια είναι ότι ήθελε να έρθω στον Παναθηναϊκό στα μέσα της προηγούμενη σεζόν. Απλώς αυτό που της είπα ήταν ότι δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα μου στα μέσα της σεζόν, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που όταν ξεκινάω κάτι θέλω να φτάσω μέχρι το τέλος. Μένω εκεί και δεν πάω πουθενά. Αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, που έχω μία σπουδαία προπονήτρια και είμαι έτοιμη να τα δώσω όλα».

Αλλαγές στην ενδεκάδα – Τα φαβορί και το δίλημμα του Γιοβάνοβιτς!

Previous article

Γκολτσής εξτρέμ ο Ντομίνγκεζ – Ποια είναι η χρηματιστηριακή αξία του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.